اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم آغاز رزمایش دریایی مشترک آمریکا و اسرائیل در بحرین  نخست‌وزیر قطر درباره حمله اخیر اسرائیل به دوحه: اینکه میانجی توسط یکی از طرفین درگیر بمباران شود، بی‌سابقه است نتانیاهو: کشور فلسطینی مستقل در مجاورت اسرائیل تشکیل نخواهد شد فؤاد حسین: تنش میان ایران و آمریکا بر عراق تاثیر می‌گذارد فؤاد حسین و هاکان فیدان درباره پرونده ایران رایزنی کردند عراقچی راهی باکو شد سفر وزیر امور خارجه به باکو ادعای ماکرون؛ روسیه به‌دنبال صلح نیست اقدام دیپلماتیک مصر برای بازگرداندن همکاری ایران و آژانس

اردوغان سفیران ۱۰ کشور غربی را به اخراج تهدید کرد

رئیس‌جمهور ترکیه سفیران ۱۰ کشور غربی از جمله آلمان و آمریکا را به اخراج تهدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 21
کد خبر: ۱۰۶۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهور ترکیه امروز پنجشنبه سفیران آلمان، آمریکا و ۸ کشور غربی دیگر را که در امور داخلی ترکیه مداخله کرده‌ بودند به اخراج تهدید کرد.

 

وزارت امور خارجه ترکیه شامگاه دوشنبه سفیران ۱۰ کشور را به دلیل بیانیه مشترک آنها که خواستار آزادی «عثمان کاوالا»، تاجر ترکیه‌ای زندانی در این کشور شده بود احضار کرد.

 

در بیانیه وزارت خارجه ترکیه آمده بود: «ترکیه یک دولت قانون‌مدار است. هیچ دولت یا هیچ طرف دیگری نمی‌تواند در مورد مراحل قانونی به دادگاه‌های ترکیه تحکم کند. فرایند قضایی در مورد عثمان کاوالا، که توسط دادگاه‌های مستقل انجام شده، ادامه دارد. همه باید به این فرایندهای قضایی احترام بگذارند».

 

«عمر چلیک» سخنگوی حزب حاکم ترکیه (عدالت و توسعه) نیز در توئیتی نوشت: «این یک الزام است که همه نهادهای دیپلماتیک به حاکمیت کشور ما و استقلال دستگاه قضائیی ترکیه احترام بگذارند و از مداخله در امور داخلی ما خودداری کنند».

 

سه‌شنبه هفته پیش سفارتخانه‌های آمریکا، کانادا، فرانسه، فنلاند، دانمارک، آلمان، هلند، نیوزلند، نروژ و سوئد خواستار آزادی کاوالا شدند که به دلیل نقش ادعایی در اعتراضات سال ۲۰۱۳ و تظاهرات‌های بعدی آن، چهار سال است در زندان به سر می‌برد.

 

اردوغان امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: «من به وزیران خارجه [این کشورها] گفتم که نمی‌توانم میزبانی‌شان را بپذیرم.»

 

وی در سخنانی که از شبکه تلویزیونی NTV پخش شد گفت: «آیا در حیطه کار شما است که ترکیه را موعظه کنید؟ شما که هستید؟»/فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار